1. Website werkenbijrijnstate.nl vernieuwd

Website werkenbijrijnstate.nl vernieuwd

Van harte welkom op de vernieuwde website werkenbijrijnstate.nl. Kijk gerust eens rond. Je vindt er nieuwe foto’s, een andere opzet van onze vacatureteksten en meer informatie waar Rijnstate als werkgever voor staat. Ook kun je de ervaringen lezen van enkele collega’s van ons flexbureau, Rijnstate Select. Hopelijk inspireert het je om bij onze organisatie te solliciteren. We hebben veel vacatures voor allerlei soorten verpleegkundigen, medici en medisch ondersteunende functies zoals anesthesiemedewerkers en ok-assistenten.

Staat jouw droombaan er nog niet tussen en kunnen we niet om jou heen? Voor A(N)IOS, verpleegkundigen en medisch ondersteunend personeel hebben we de vacatures Open sollicitatie verpleegkundige, Open sollicitatie A(N)IOS en Open sollicitatie Medisch ondersteunend opengesteld. Voor andere vacatures adviseren we je om deze site in de gaten te houden.

Deze site staat natuurlijk niet stil. De komende maanden zul je er steeds meer filmpjes en verhalen aantreffen van collega’s die hun ervaringen met je willen delen, verslagen van werkgerelateerde evenementen en natuurlijk veel nieuwe vacatures. Welkom bij Rijnstate!

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.