1. Competentiecarrousel

1e ronde competentiecarrousel Anesthesie/Chirurgie afgerond

Met een goed gevoel kijken we terug op de 1e ronde van de competentiecarrousel van Anesthesie en Chirurgie, bedoeld om uit tientallen belangstellenden geschikte kandidaten te selecteren voor de opleiding Leerling Operatieassistent en de opleiding Leerling Anesthesiemedewerker. Dit deden we m.b.v. een gevarieerd programma op onze locaties in Zevenaar en Velp waarin deelnemers zichzelf moesten laten zien. Denk aan speeddaten, diverse opdrachten en - als slagroom op de taart - de elevator pitch.

Inmiddels zijn voor de 2e ronde 14 kandidaten uitgenodigd voor de vacature leerling Operatieassistent en 12 voor de vacature leerling Anesthesiemedewerker. De sollicitatiegesprekken van beide vacatures vinden plaats in april. Uiteindelijk is er plaats voor 7 leerlingen Operatieassistent en 6 leerlingen Anesthesiemedewerker. De opleiding start in september 2019. 

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.